Traficom yt-neuvottelut

Liikenne- ja viestintävirasto aloittaa yt-neuvottelut | Traficom

25.11.2020 — Virasto suunnittelee taloutensa tasapainottamista, jotta se voi jatkossakin turvata palvelut kansalaisille ja organisaatioille.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom aloittaa 2.12.2020 lähes koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut. Tavoitteena on tasapainottaa viraston taloustilannetta, turvata viraston perustehtävien jatkuvuus sekä palvelut kansalaisille ja organisaatioille. Mahdolliset henkilöstövähennykset kohdistuisivat suunnitelmien toteutuessa enintään 120 henkilöön.

Traficom irtisanoo enintään 56 virkamiestä – henkilöstö pettyi …

JUKO ry / Traficom irtisanoo enintään 56 virkamiestä – henkilöstö pettyi yt-neuvottelujen lopputulokseen

12.5.2021 — Noin 900 työntekijää työllistävän Traficomin yt-neuvottelut alkoivat joulukuussa. Neuvottelujen oli määrä päättyä 20. tammikuuta, …

JUKO ja Pro arvioivat, että oman henkilöstön sijaan virasto on tietoisesti priorisoinut määrärahojen käytössä ostopalveluja. Tänä vuonna ostopalvelujen osuus budjetista on noin 57 prosenttia, lähes 121 miljoonaa euroa.

Traficom irtisanoo enintään 56 henkeä | Yle Uutiset

12.5.2021 — Traficomin mukaan yt-neuvottelut olivat viimesijainen keino ja ehdottoman välttämättömät viraston talouden tasapainottamiseksi. Traficomissa …

Vielä marraskuussa arvioitiin, että jopa 120 henkilöä joutuisi lähtemään. Traficomissa on 15 paikkakunnalla vajaat tuhat työntekijää.

Traficomin yt-neuvottelut venyivät kuukausien mittaisiksi

Traficomin yt-neuvottelut venyivät kuukausien mittaisiksi – enintään 56 voidaan irtisanoa – Politiikka | HS.fi

12.5.2021 — Traficomin yt-neuvottelut venyivät kuukausien mittaisiksi – enintään 56 voidaan irtisanoa. Virasto piti henkilöstölle tiedotustilaisuuden …

Virasto piti henkilöstölle tiedotustilaisuuden yt-neuvotteluiden lopputuloksesta iltapäivällä. Liikenne- ja viestintäministeriön (LVM) kanssa on keskusteltu lisärahoituksesta, jonka avulla voitaisiin lieventää irtisanomisia tai korvata niitä lomautuksin.

Traficomin yt-neuvottelut päätökseen – virasto irtisanoo …

Traficomin yt-neuvottelut päätökseen – virasto irtisanoo enintään 56 henkilöä – Osto&Logistiikka

17.5.2021 — Neuvottelujen lopputuloksena irtisanomisten määrä saatiin alle puoleen suunnitellusta, enintään 56 henkilöön.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on saanut yhteistoimintaneuvottelunsa päätökseen.

Traficom irtisanoo enintään 56 henkilöä – Pro ja Juko

Demokraatti.fi

12.5.2021 — – Virasto ei ole suostunut hakemaan aidosti henkilöstön asemaa huomioivia ratkaisuja yt-neuvotteluissa ja tämä on tehnyt neuvotteluista vaikeat, …

Traficom aloittaa yt-neuvottelut – jopa 120 henkilöä uhkaa …

25.11.2020 — Traficomin tiedotteen mukaan neuvottelujen tavoitteena on tasapainottaa viraston taloustilannetta, turvata viraston perustehtävien jatkuvuus …

Traficom irtisanoo enintään 56 henkeä – Ilta-Sanomat

Traficom irtisanoo enintään 56 henkeä – marraskuussa puhuttiin vielä tuplamäärästä – Autot – Ilta-Sanomat

12.5.2021 — Traficomin mukaan yt-neuvottelut olivat viimesijainen keino ja ehdottoman välttämättömät viraston talouden tasapainottamiseksi.

Traficomin mukaan yt-neuvottelut olivat viimesijainen keino ja ehdottoman välttämättömät viraston talouden tasapainottamiseksi.

Traficom aloittaa laajat yt-neuvottelut – 120 työpaikkaa vaarassa

Traficom aloittaa laajat yt-neuvottelut – 120 työpaikkaa vaarassa – MTVuutiset.fi

25.11.2020 — Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kertoo aloittavansa 2. joulukuuta lähes koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kertoo aloittavansa 2. joulukuuta lähes koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut. Mahdolliset henkilöstövähennykset kohdistuisivat enintään 120 henkilöön.

Traficomin yhteistoimintaneuvottelut päätökseen – Lentoposti

Traficomin yhteistoimintaneuvottelut päätökseen – vähennystarve putosi 56 henkilöön | lentoposti.fi

13.5.2021 — Alueellisten toimipisteiden sijainteihin sen sijaan ei tule muutoksia. Lue myös: Traficom käynnistää yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 120 …

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on saanut  päätökseen joulukuussa 2020 alkaneet yhteistoimintaneuvottelut. Alkuperäinen vähennystarve putosi 120 henkilöstä alle puoleen eli enintään 56 henkilöön.

Keywords: traficom yt-neuvottelut, traficom yt neuvottelut, traficom yt-neuvottelut 2021