Xxl riippumatto hyttysverkko

Hawaii Hammock Bug Net, riippumaton hyttysverkko – Musta

Hawaii Hammock Bug Net, riippumaton hyttysverkko – Musta – Riippumatot | XXL

Lue lisää tuotteesta Bug Net, riippumaton hyttysverkko. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Riippumatot mökille ja retkeilyyn | XXL

riippumatot Riippumatot – Makuupussit, Makuualustat Ja Riippumatot | XXL

XXL:stä löydät riippumatot huippubrändeiltä ja niihin asiankuuluvia lisävarusteita kuten: Laavukankaita, hyttysverkkoja ja kiinnitysnaruja.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta riippumatot Riippumatot XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Riippumatot 30 päivän hintalupauksella.

Mackenzie Hiking hammock with tarp, riippumatto – Vihreä – XXL

Mackenzie Hiking hammock with tarp, riippumatto – Vihreä – Riippumatot | XXL

Hyttysverkko sisältyy: Kyllä · Ripustusköysi sisältyy: Kyllä · Henkilömäärä: 1 · Sisältää suojuksen: Kyllä · Paino (grammaa): 1400 g.

Lue lisää tuotteesta Hiking hammock with tarp, riippumatto. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Riippumatto hyttysverkolla Moskito Traveller Thermo XXL

Riippumatto hyttysverkolla | XXL koko | Retkeilyn erikoiskauppa Mavaja

Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL Hammock – on erittäin kevyt tuplapohjainen (makuualustalle) riippumatto pitkille yli 190 cm pitkille ihmisille.

Riippumatto hyttysverkolla retkeilyyn. Tuplapohja (makuualustatasku), pitkille yli 190 cm. Makuualueen koko 305×160 cm, kantavuutta 200 kg. Tästä kauppaan!

Riippumatto hyttysverkolla Adventure Hero XXL | Amazonas

Riippumatto hyttysverkolla Adventure Hero XXL | Amazonas – Mavaja

Retkeilyriippumatto Herossa on kiinteä hyttysverkko, kaksisuuntainen vetoketju. Riippumatto hyttysverkolla, pituus 305cm ja kantavuus 150kg. Lue lisää!

Amazonas Hero XXL riippumatto – US Eagle verkkokauppa

Amazonas Hero XXL riippumatto on varustettu kiinteällä hyttysverkolla, jossa on yhdellä sivulla kaksisuuntainen vetoketju. Hyttysverkon saa tarvittaessa …

Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL riippumatto

Amazonas Moskito Traveller Thermo riippumatto – Vaeltajankauppa

Riippumatossa on kiinteä hyttysverkko, jonka saa käännettyä riippumaton alapuolelle, jos tarvetta hyttysverkolle ei ole. Hyttysverkon saa levitettyä kahdella …

Isokokoinen riippumatto tuplapohjalla ja kiinteällä hyttysverkolla

Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL Riippumatto

Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL Riippumatto – Mökkimies.com

Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL omaa tietenkin myös hyttysverkon, joka suljetaan vetoketjuin ja pingotetaan asemaansa patentoiduilla levitys-sauvoilla …

Riippumatolla ja tarpilla voi korvata teltan roudaamisen, mutta silloin tulee olla kaikkiin oloihin soveltuva riippari. Amazonas Moskito-Traveller Thermo XXL, täyttää hyvän ja toimivan riippumaton kriteerit leikiten ja on nimensä mukaisesti extra suuri.Riiparin pohjan väliin saa sujautettua jonkin lämpöä eristävän tekstiilin, kuten vaikkapa retkipatjan. Tämä seikka mahdollistaa riipparin käyttämisen huomattavan kylmillä keleillä. Tämä Amazonasin riippari on kyllästetty hyönteiskarkotteella, joka karkottaa hyttysiä, punkkeja, kärpäsiä ja oikeastaan kaikennäköisiä ärsyttäviä pikku ötököitä. Kylläste kestää riipparissa noin 50 pesukertaa, ja se on täysin hajutonta, ystävällistä iholle ja vaaratonta ihmisille.Amazonas Moskito Traveller Thermo XXL omaa tietenkin myös hyttysverkon, joka suljetaan vetoketjuin ja pingotetaan asemaansa patentoiduilla levitys-sauvoilla. Kun on aika purkaa leiri, niin riippumatto kääritään siinä olevaan integroituun pussukkaan. Kevyt ja monipuolinen riippari kovaan käyttöön.

Amazonas Moskito-Traveller Thermo XXL riippumatto 780 g

Erittäin kevyt mutta kookas riippumatto hyttysverkolla ja suojakotelolla. Amazon Moskito Traveler Thermo XXL -riippumatto on täydellinen, …

Erittäin kevyt mutta kookas riippumatto hyttysverkolla ja suojakotelolla. Amazon Moskito Traveler Thermo XXL -riippumatto on täydellinen, Patentoitujen levityspalkkien avulla hyttysverkko voidaan venyttää suureksi sisätilaan. Tämä luo miellyttävän suojatun tilan tunteen. Kevyt ja helppokäyttöinen. Hylkii punkkeja.

Amazonas Moskito Adventure Hero XXL riippumatto 555 g

Amazonas Hero retkeilyriippumatossa on kiinteä hyttysverkko, jossa on yhdellä sivulla kaksisuuntainen vetoketju. Koe retkeily aivan uudella tavalla, …

Amazonas Hero retkeilyriippumatossa on kiinteä hyttysverkko, jossa on yhdellä sivulla kaksisuuntainen vetoketju. Koe retkeily aivan uudella tavalla, kun riippumatto laittaa luonollisesti sinut nukkumaan! Paras Ultralight retkeilyriippumatto: Adventure Hero – Amazonasin lippulaivariippumatto XXL koossa

Keywords: xxl riippumatto hyttysverkko